Deuren

Previous
Next
De voordeur is uw visiteplaatje

onze deurenseries Modern, Art Decor-Line, Exclusief, Nostalgie of Klassiek.

Geheel naar eigen smaak kunt u zelf uw voordeur samenstellen. Denk hierbij aan Polytec deurpaneel, kleur, sierbeslag en glas.

Ontdek de verscheidenheid aan modellen en laat u zich inspireren.

Blader eenvoudig door onze online catalogi.

Deurbeslag
Voor uw voordeur is eersteklas deurbeslag vereist. Stijlvolle accessoires, die het design van uw deur positief benadrukken. Onze grepen, garnituren, brievenbussen en deurbellen voldoen aan deze eisen. Uitgevoerd in o.a. tijdloos edelstaal en rustiek matzwart.

Deurbeslag catalogus

Polytec deur informatie

Innovatief | Helder | Puristisch
De deurenserie Modern is perfect voor diegenen die meegaan met de tijd. Strakke lijnen, innovatieve materialen en frisse details zorgen voor een moderne uitstraling naar uw smaak. Geef uw nieuwe woning de laatste finishing touch of upgrade uw bestaande woning met de laatste moderne trends.

Elegant | Geraffineerd | Traditioneel
Laat u zich inspireren door de charme van vroegere tijden en ontdek deurpanelen
in oud hout-look.

Effectief | Visionair | Uniek
Als u op zoek bent naar iets speciaals en uniek wilt zijn, zult u de deurenserie Exclusief erg waarderen. Geheel nieuwe oppervlakten, visionaire vormen en prachtige materialen maken unieke deuren mogelijk – ontdek beton-look en cortenstaal-look, het ontwerp van Colani of de leer van Feng Shui.

Uitnodigend | Representatief | Speels
Modellen in stijl van de jaren ’30 of oud-Hollands design met een vleugje nostalgie.
Elegant en tijdloos mooi.

Vertrouwd | Stijlvol | Harmonisch
Als liefhebber van traditionele vormen en vertrouwde materialen vindt u beslist uw favoriete model in de klassieke deurenserie. Harmonische verhoudingen, speelse rondingen en handgemaakte glassoorten combineren zich tot een stijlvolle deur, die uw visite uitnodigend verwelkomt.

Zoekt u een unieke deur?
Gebruik onze deur configurator

Zoekt u uw unieke deur?
Gebruik dan de deurenconfigurator op de website.
SKG Keurmerk

SKG is het keurmerk dat aangeeft dat een product voldoet aan de hoogste eisen die de Stichting Kwalitieit Gevelbouw stelt aan inbraakwerendheid en veiligheid.

PKVW

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen wordt uitgegeven door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). Het PKVW streeft naar optimale veiligheid.

SKG *** sterren

Producten met drie sterren zijn extra zwaar inbraakwerend. Dat wil zeggen dat hang- en sluitwerk met dit keurmerk minimaal 5 minuten weerstand biedt bij inbraak met zwaar gereedschap.