Kunststof kozijnen

Previous
Next
De topper op vlak van isolatie

Elegant staat voor uitzonderlijke prestaties in een minimalistisch design

Onze kunststof kozijnen zijn geschikt voor iedere woonstijl. Vanzelfsprekend wilt u nieuwe kozijnen die goed passen bij de uitstraling van uw woning. Van tijdloos tot landelijk, van klassiek tot modern, bij ieder type woning past een bepaald type kozijn van kunststof. Ploeg kozijnen adviseert u graag over het juiste type kozijnen voor uw tijdloze, landelijke, klassieke of moderne woning.

Ardiso is officieel verkooppunt van Ploeg kozijnen b.v. te Nieuw Vennep. Ploeg kozijnen fabriceert met de profielen van het merk Deceuninck.

Elegant informatie

Functioneel design

Het Elegant-profielsysteem dankt zijn bekroonde look aan een slim ontwerp. De minimalistische profielvormgeving verzekert een maximaal zicht. De rechthoekige glaslatten maken komaf met de afgeronde designs van het verleden en brengen kunststof kozijnen naar een geheel nieuwe designstandaard.

Hedendaagse afwerking

Een analyse van hedendaagse bouwtrends lag aan de basis van het uitgebreide Elegant kleurengamma. Een uitgebreide selectie van folie- en coatingkleuren laten je toe om de kleur van je kozijnen perfect op de architectuur van je woning af te stemmen.

 

Baanbrekende technologie

Dankzij de unieke ThermoFibra- en Forthex-technologie slagen we erin om torenhoge performanties te bekomen met ultrafijne kozijnprofielen. Zo voorzien we je woning van een uitstekende thermische en akoestische isolatie met behoud van de grootst mogelijke lichtinval.

Wenst u een vrijblijvende prijsopgaaf of wilt u meer informatie? Ardiso Gevelproducten wil dit graag voor u verzorgen.
Maximale thermische en akoestische isolatie

Elegant verzekert een optimaal geluidscomfort en een uitstekende wind- en waterdichtheid.

Makkelijk te onderhouden

Kunststof kozijnen vragen weinig onderhoud en hoeven niet opnieuw geverfd of gebeitst te worden.

Bekroond minimalistisch design

De slanke profielen en rechte glaslatten zorgen voor een uiterst hedendaagse look.

Makkelijk te onderhouden

Kunststof kozijnen vragen weinig onderhoud en hoeven niet opnieuw geverfd of gebeitst te worden.